I ögruppen The Keys finns ett flertal besöksvänliga ställen, de flesta känner ju till Key West. Men många missar den största ön som man når allra först. Key Largo i södra Florida är den största av Florida Keys och här är perfekt att vistas man vill ha mycket lugn och ro. 

Key Largo lockar inte lika många besökare som Key West och är därför betydligt lugnare. På gatorna i Key West är trångt om kvällar och nätter, och det finns många uteställen i jämförelse med Key Largo. Jag bodde i en central del av Key Largo under mitt senaste besök och stördes aldrig av oljud kvälls- och nattetid, vilket var ypperligt då jag spenderade en weekend här för att vila.

Resguide till Key Largo i södra Florida

Invånarantalet ligger på cirka 10 000 personer så här finns många butiker som man hittar i övriga USA. Apotekskedjan Walgreens, fiket Starbucks, snabbmatsstället Burger King hör till klassikerna. Därtill finns mindre souvenirbutiker, restauranger, fik och matbutiker. Som turist finns flera roliga aktiviteter, framförallt åker många på chartrad fiskeresa och dykutflykter i reven i närheten.

Läs hela artikeln här: Resguide till Key Largo i södra Florida